Goed Eten
Reinkenstraat 66 K
Den Haag
Zuid-Holland
Trefwoorden: Biologisch eten, Gezond eten, Glutenvrij eten, Biologische catering, Lactosevrije maaltijden, Vegetarische maaltijden, Veganistische maaltijden, To go maaltijden, Meeneemmaaltijden, Lunch
Rubrieken: Supermarkten, Supermarkten - Levensmiddelen, Kruiden & Specerijen
Openingstijden | |||
---|---|---|---|
Ma | 12.00 - 19.00 | ||
Di | 10.00 - 19.00 | ||
Wo | 10.00 - 19.00 | ||
Do | 10.00 - 19.00 | ||
Vr | 10.00 - 19.00 | ||
Za | 09.00 - 18.00 | ||
Zo | 13.00 - 18.00 |
Goed Eten, de naam zegt het al: hier wordt goed eten verkocht! Goed voor mens, dier en milieu, maar vooral ook goed in de zin van lekker! Alles wat je hier koopt is biologisch. Wij verkopen vers bereide maaltijden en delicatessen, zoals pasta’s, stampotjes, salades, soepen, tapas maar ook taart, koeken en muesli. Ook voor je dagelijkse boodschappen, zoals kruiden, koffie, thee, melk, kaas, eieren en streekproducten, kan je terecht bij Goed Eten.
De stap is gezet, er komt een eigen zaak! Een jeugddroom die uitkomt. Op jonge leeftijd merkte ik al affiniteit te hebben met eten. Op mijn 14e had ik mijn eerste horeca baantje in de keuken en bediening van een lunchroom in Deventer. Dit beviel mij goed en ik zag mijn toekomst in de horeca. De eerste stap naar deze toekomst was een opleiding te volgen aan de hotelschool. Hier groeide mijn passie voor eten meer en meer.
Echter na behoorlijk wat horeca uren merkte ik dat ik behoefte had mij verder te ontwikkelen. Om die rede heb ik een zijstap gemaakt naar het bedrijfsleven en ben ik, na het behalen van mijn facility management diploma, facilitair manager geworden bij Mexx Europe. Een pittige baan met een hoop uitdaging en verantwoordelijkheid. Ik heb deze baan met veel plezier gedaan en ontzettend veel geleerd. Maar de drang om met eten te werken bleef en dus heb ik besloten om voor mijzelf te beginnen. Ik ga terug naar mijn roots en pak de pollepel weer op. Om elke dag te mogen werken met eten maakt mij een gelukkig mens en mensen te kunnen verblijden met mijn gerechten maakt me trots.